Paula Martí es queda sense targeta del circuit americà

La golfista Paula Martí marxa del torneig de Daytona sense aconseguir la tarjeta del circuit americà pel 2007. La santcugatenca finalitza la quarta ronda en vuitantena posició i per un sol cop es queda fora de disputar la cinquena i última jornada.

La santcugatenca havia de compatir amb 140 golfistes, de totes les nacionalitats, per fer-se amb la targeta del circuit americà pel 2007. El torneig es disputava al llarg de quatre jornades, després de les quals les 75 millors jugadores participarien en un últim recorregut. I Paula Martí es va quedar a les portes de classificar-se per aquesta final.

La santcugatenca mai es va sentir còmode al complicat camp de Daytona i durant les quatre jornades va alternar bones ratxes de joc amb actuacions més discretes. En el primer recorregut, Martí va estar bastant desencertada i va presentar una targeta amb 75 cops, que la situava fora de les 100 primeres posicions. La golfista, però, es va refer en la segona jornada i amb 73 impactes va escalar fins al lloc 75.

La millora de joc no va tenir continuïtat en la tercera ronda i, de nou, Paula Martí va tenir problemes en alguns forats. Al final del tercer dia, 76 impactes i el somni americà que pràcticament s'esvaïa. A la quarta jornada la santcugatenca va intentar remuntar posicions per, com a mínim, poder disputar l'última ronda. I ho va estar apunt d'aconseguir: va realitzar el millor dels quatre recorreguts, amb 72 cops, i es va quedar a només un cop de disputar la jornada final.

Amb tot això, Paula Martí es queda sense la targeta del circuit americà que posseïa fa un parell d'anys. Ara, la golfista santcugatenca haurà de centrar-se en altres objectius pel 2007.