Els germans Chaves perden el liderat


  • Comparteix:

Els santcugatencs Fernando i Jesús Chaves abandonen el liderat del Campionat d'Espanya Sènior que es disputa al Club de Golf Sant Cugat. Després d'una segona jornada més aviat discreta, Fernando és quart a la general i Jesús Cháves ha baixat fins a la quinzena posició. El català José Luís Gallardo és el nou líder.

El Campionat d'Espanya Sènior de golf ha arribat al seu últim dia. Avui, Fernando Chaves té l'última oportunitat de fer podi. Chaves va començar molt bé el campionat: a la primera jornada va completar el recorregut amb 66 cops, que el van col·locar líder de la general. Però l'actuació discreta d'ahir, presentant una targeta de 75 cops, l'ha baixat fins a la quarta posició, a quatre cops del líder.

El seu germà, Jesús Chaves, tampoc va tenir gaire més sort ahir. Els 77 cops que va acumular ahir l'han relegat a la quinzena posició.

El líder provisional del campionat és el català José Luís Gallardo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.