Carpintero, feliç per la seva actuació al McGregor Trophy


  • Comparteix:

El jove golfista santcugatenc Eric Carpintero s'endú amb els seus companys del combinat espanyol la Copa de Nacions al McGregor Trophy. A més de l'èxit per equips, Carpintero es mostra satisfet del seu paper a la competició individual, en que acaba en trentena posició.

Doble èxit del jove Eric Carpintero al McGregor Trophy. El santcugatenc, de només 15 anys, ha aixecat la Copa de Nacions amb els seus dos companys del combinat espayol: el també català Emilio Cuartero i Hugo Menéndez. Tots tres han assolit la Copa després de véncer per només 2 cops al combinat anglès. 293 pels espanyols i 295 cops pels anglesos. Carpintero, més habituat a jugar tornejos individuals, reconeix que ha gaudit d'allò més guanyant la copa amb els seus companys.

Eric Carpintero

És la hostia. Et sents superbé. És una experiència nova, diferent


A part de la competició de nacions, el santcugatenc ha participat a la competició individual. Carpintero va passar el tall i ha acabat finalment en trentena posició. Un resultat satisfactori segons el propi golfista.

Eric Carpintero

Era el primer any que anava i no m'esperava aquesta posició. Crec que està molt bé


L'activitat no s'atura per aquesta jove promesa. Aquest cap de setmana disputarà el Campionat de Barcelona al Prat de Llobregat i a partir del dia 23 serà a Paris per jugar l'Europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.