Domingo fora del circuit europeu


  • Comparteix:

El golfista santcugatenc Agustín Domingo es queda a les portes d'assolir la tarjeta pel circuit europeu. Domingo no passa el tall a la primera fase i per tant s'haurà d'esperar a la proper temporada per jugar a Europa.

Amb 26 anys, Agustín Domingo és un golfista santcugatenc que vol jugar el circuit europeu. Aquesta temporada no ha pogut ser ja que ha disputat l'escola i Domingo ha quedat eliminat molt aviat. Tot i així, el santcugatenc ho tornarà a intentar el proper any. Aquest 2007 es tanca amb bones sensacions. El golfista local ha fet una segona i quarta posició en una competició europea de segon nivell i actualment ocupa el lloc número 40 al rànquing espanyol. També cal recordar que a la copa d'autonomies, Domingo va participar amb Catalunya ocupant la segona posició. El 2008 ha de ser un any per assolir objectius per aquest golfista santcugatenc.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.