Vilarasau i Folch guanyen l'Interterritorial amb Catalunya


  • Comparteix:

Les santcugatenques Elia Folch i Andrea Vilarasau aconsegueixen l'Interterritorial júnior i juvenil de primera divisió amb Catalunya. L'equip català supera l'andalús a la final, assolint el títol per tercer any consecutiu.

Les jugadores del Club de Golf Sant Cugat, Andrea Vilarasau, i del Can Sant Joan, Elia Folch, han contribuït a la reedició d'aquest títol, que l'equip català ha aconseguit des de l'any 2006. En les anteriors edicions Catalunya es va imposar a València i aquest cop davant d'Andalusia per 6.5 i 2.5. Fins arribar a la final Catalunya ha derrotat Astúries a quarts de final i el País Basc en semifinals.

L'equip català, que ha participat en l'Interterritorial disputat al Golf Villa Mayor (Salamanca), l'han format Joana Yáñez, Anna Arrese, Mireia Prat, Camilla Hedberg i les santcugatenques Elia Folch i Andrea Vilarasau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.