Martí, subcampiona a Madrid


  • Comparteix:

La santcugatenca Paula Martí aconsegueix el subcampionat en la segona edició del Madrid Ladies Masters de golf jugat al Club Retamares.

El prestigiós torneig de golf aplega les 40 millors jugadores del circuit europeu en una de les proves puntuables més atractives. La guanyadora ha estat la francesa Gladis Nocera, de 33 anys, que amb aquest triomf ja és la número 1 d'Europa. La santcugatenca Paula Martí, impulsora d'aquest torneig, ha hagut de conformar-se amb la segona plaça. Amb aquesta actuació la jugadora del Club de Golf Sant Cugat suma el desè top 10 de la temporada i assoleix la setena posició de l'ordre del Mèrit New Star

La jugadora catalana ha començat el torneig en les primeres posicions a només un cop de Nocera. Després d'alguns errors de la francesa, la guanyadora va reaccionar i no va donar cap possibilitat a la jugadora santcugatenca, que s'ha quedat a 4 cops de diferència.

La tercera posició ha estat per l'escocesa Catriona Matthew a 5 cops de la guanyadora.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.