Pròrroga de l'ACA per poder regar el Golf Sant Joan


  • Comparteix:

El camp de golf de Can Sant Joan podrà continuar regant amb aigua amb un percentatge de salinització més alt del que permet la normativa. L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha prorrogat la llicència excepcional que va concedir al camp santcugatenc.

El 27 de juny passat, es va produir un incendi a la sala de control de la planta dessalinitzadora de Les Fonts. L'incident, que va afectar el sistema informàtic, impedia desenvolupar correctament el procés de dessalinització de l'aigua. Per això, l'ACA, de manera urgent, va concedir una llicència excepcional perquè el camp de golf d' El Prat (Terrassa) i el Can Sant Joan (Sant Cugat) poguessin regar amb aigua que surt directament de la depuradora, que conté nivells de salinitat més alts dels que s'utilitza habitualment per regar. En concret, l'autorització permet un màxim de 2500 microsiemens (unitat utilitzada per medir la concentració de sal a l'aigua), que suposa duplicar el límit permès fins el moment, de 1200 microsiemens.
La pròrroga és fins el 30 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.