Larrazàbal acaba en una discreta 35a posició


  • Comparteix:

Larrazàbal no ha estat tant encertat com l'any passat.

Larrazàbal no ha estat tant encertat com l'any passat.

El golfista resident a Sant Cugat, Pablo Larrazábal, finalitza en 35a posició a l'Open de França.L'alemany Martin Kaymer, es proclama campió després de vèncer al britànic Lee Weestwood en el partit de desempat.

Arribava amb moltes ganes d'intentar lluitar per revalidar el títol aconseguit la temporada passada a París. Però no ha estat possible, i Pablo Larràzabal només ha pogut aconseguir un 2 sota par, que l'ha deixat en el lloc 35 de la classificació general. Tot i el resultat, el tennista resident a Sant Cugat, s'ha mostrat molt regular en el seu joc, aconseguint uns números bastant similars en les 4 jornades de que ha constat el campionat.

Per la seva banda, el seu germà Àlex, només ha disputat les dues primeres mànegues, acabant amb un + 15, en el lloc 150 del campionat. La victòria final ha estat per l'alemany Martin Kaymer, que s'ha emportat uns 600.000 euros en premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.