En fase de llançament


  • Comparteix:

Arriba el I Trofeu de Golf Par 3 Sant Cugat Comerç-Empresa. Foto: Golf Sant Cugat

Arriba el I Trofeu de Golf Par 3 Sant Cugat Comerç-Empresa. Foto: Golf Sant Cugat

El Club de Golf Sant Cugat organitza el 1r Trofeu de Golf Par 3 Sant Cugat Comerç-Empresa amb l'objectiu de promocionar els principals comerços i empreses de la ciutat. La competició constarà de dotze proves que començaran el 18 de setembre i se celebraran cada divendres fins el 4 de desembre.

Les empreses i comerços participants aporten uns diners d'inscripció i diferents regals a canvi de la promoció dels seus negocis i la possibilitat de desenvolupar les seves estratègies de comunicació. De moment ja se n'han inscrit unes deu, però se n'espera un mínim de 40. El membre del Club Golf Sant Cugat Jordi Puigdomènech assegura que les empreses han d'aprofitar l'oportunitat.

Jordi Puigdomènech

L'empresa de Sant Cugat ha d'aprofitar aquesta acció per fer promoció del seu negoci.








El trofeu és un campionat individual obert en modalitat de joc Stableford que té la particularitat de disputar-se al PAR-3 de Sant Cugat. Els golfistes poden participar en categoria de handicap superior i inferior masculina i femenina. Els guanyadors de les quatre finals disputaran una gran final entre ells. Les inscripcions es poden fer per telèfon o a través d'internet, al web Golfsantcugatempresa.com. El preu és de 25 euros però es podran obtenir descomptes de fins a cinc euros als comerços.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.