Agustín Domingo manté la 8a posició a l'Alps Tour


  • Comparteix:

Agustín Domingo finalitza 15è a Itàlia

Agustín Domingo finalitza 15è a Itàlia

El golfista santcugatenc Agustín Domingo finalitza en 15a posició després de la darrera jornada del torneig de Feudo di Asti Golf Open d'Itàlia. Amb els punts sumats, Domingo conserva la vuitena posició en la classificació general de l'Alps Tour.

Després de la victòria la setmana passada a la prova disputada a Sochaux, Domingo ha firmat una targeta final amb quatre cops sota par. La primera jornada, el golfista santcugatenc va fer una gran volta amb dos sota par. A la jornada disputada dissabte, les coses van anar pitjor i Agustín Domingo va fer un cinc sobre par. Una situació adversa que el golfista santcugatenc ha redreçat en la darrera volta disputada diumenge amb un set sota par i que l'ha deixat en la 15a posició final en la prova de Feudo di Asti.

Domingo es lamenta del mal joc del segon dia que l'ha impossibilitat estar als llocs capdavanters de la prova.

Agustín Domingo

El segon dia vaig jugar molt malament i vaig baixar moltes posicions. Per sort, en la darrera jornada vaig jugar millor i vaig tornar a pujar.




Un resultat que fa que Agustín Domingo arribi a la propera prova de l'Alps Tour que es disputarà a París, situat en 8a posició a la general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.