Ivó Giner: 'He recuperat bones sensacions'

Imatge d'arxiu d'Ivó Giner

El golfista santcugatenc Ivó Giner finalitza 13è al Campionat d'Espanya de Professionals que s'ha disputat al camp d'Hacienda de Riquelme, a Múrcia. En la darrera jornada, disputada diumenge, Giner ha completat els 18 forats amb 72 cops, el par del camp. L'altre santcugatenc que disputava el campionat, Fernando Roca, va quedar eliminat en la segona jornada, després de no passar el tall fixat.

Tot i el vent que ha bufat durant tot el dia al camp de golf murcià, Giner ha pogut concentrar-se i treure un bon resultat per escalar posicions a la classificació general. El santcugatenc ha signat una targeta de 72 cops, just el par del camp, i ha aconseguit un sumatori total de 284 cops, quatre sota par. El golfista santcugatenc Ivó Giner, que ha acabat el campionat en la 13a posició, analitza el resultat.

Ivo Giner

Venia a intentar treure'm fantasmes del cap. Tot i fallar ahir, els dos primers dies vaig jugar molt bé i he recuperat bones sensacions.

La propera cita de Giner és aquest dimarts quan marxa cap a Toulouse, a disputar una prova del Challenge, segona categoria del golf europeu.

Fernando Roca, l'altre santcugatenc que ha disputat el Campionat de Professionals al camp de golf murcià Hacienda Riquelme, va acabar la seva participació al torneig en la jornada de divendres, quan no va aconseguir passar el tall fixat per classificar-se.