El golf santcugatenc es bolca amb la salut mental


  • Comparteix:

Diumenge arriba la 2a edició del Trofeu Benèfic, el Golf amb la Salut Mental

Diumenge arriba la 2a edició del Trofeu Benèfic, el Golf amb la Salut Mental

El Club de Golf Sant Cugat i l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sant Cugat organitzen la 2a edició del trofeu benèfic 'El Golf amb la Salut Mental', diumenge al Par 3 del Club de Golf Sant Cugat. 37 parelles disputaran aquesta competició, un fet que ha provocat que s'hagi tancat la llista d'inscrits.

El torneig té com a objectiu donar a conèixer l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sant Cugat. Aquesta segona edició es jugarà per parelles en modalitat 'fourball' i 'stableford'. La presidenta de l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sant Cugat, Lupe Fornés, explica que mantenen el mateix format que el de la 1a edició i es mostra molt satisfeta amb la resposta de la gent.

Lupe Fornés

Amb tanta participació ens hem vist obligats a tancar les llistes d'inscripció. Ha estat un èxit.



El torneig es jugarà al Par 3 del Golf de Sant Cugat, diumenge des de primera hora del matí. Els participants disputaran 18 forats i l'entrega de premis serà quan finalitzi el torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.