Enrique Hevia, nou president del Club de Golf Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Enrique Hevia s'ha convertit en el nou president del Club de Golf Sant Cugat per als propers sis anys en guanyar les eleccions amb el 57% del vots. Hevia, que substitueix en el càrrec Francesc Cailá, es marca com a objectiu prioritari millorar la situació econòmica del club.

Les eleccions han registrat una participació de més del 50%, la més alta de la història. L'estreta victòria de la candidatura guanyadora fa que el nou president, Enrique Hevia, asseguri que tindrà en compte tots els socis i no tan sols els que han confiat en ell.

Enrique Hevia

Si hi ha un 43% de la gent que ha votat una altra opció cal escoltar-los. Gestionaré per a tots els socis no per als que m'han votat.


Hevia té previst reunir-se amb la seva junta diumenge mateix per començar a treballar i a desenvolupar el seu projecte. El nou president té clar que el primer que cal fer és millorar la salut econòmica del club.

Enrique Hevia

El més urgent és fer una anàlisi de la situació econòmica perquè hem tingut dèficit els últims anys. Volem tenir un mandat sense sobresalts.





La nova llei de l'esport amplia els mandats dels clubs a sis anys, per tant, Hevia serà el responsable dels actes del centenari del Club de Golf Sant Cugat previstos per al 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.