La Penya Pericos organitza el 6è torneig de golf


  • Comparteix:

Imatge d'una de les antigues edicions del torneig

Imatge d'una de les antigues edicions del torneig

La Penya Pericos de Sant Cugat celebrarà la 6a edició del torneig de golf que organitza anualment al Par-3 del Club de Golf Sant Cugat el tercer dissabte d'octubre. El president de la penya blanc-i-blava, Toni Giménez, confia en viure un ambient festiu i consolidar el torneig.

El torneig donarà el tret de sortida de manera simultània des dels 9 forats del Par-3, amb quatre jugadors a casa forat. A banda del torneig també hi haurà una botifarrada i s'oferiran begudes a tots els participants. Hi ha 76 places disponibles i el preu de les inscripcions és de 22 euros. El president de la penya Pericos, Toni Giménez, explica que l'objectiu és compartir el dia en un ambient festiu i consolidar el torneig.

Toni Giménez

És una nova edició en la que volem que sigui una festa amb pericos i no pericos i consolidar el torneig.



La 6a edició del torneig de golf 'Pericos de Sant Cugat' es disputa el dissabte 22 d'octubre, a partir de dos quarts de nou del matí, a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.