Domingo inicia el Fred Olsen Challenge d'Espanya a La Gomera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El golfista santcugatenc Agustín Domingo participa en la 23a prova del Challenge Tour Europeu que es disputa des d'aquest dijous i fins diumenge al Tecina Golf de La Gomera, a les Illes Canàries. Un total de 126 jugadors de 20 països lluitaran per aconseguir la classificació per al Tour Europeu i els 150.000 euros en premis, 24.000 dels quals seran per al guanyador.

Enguany el torneig Fred Olsen Challenge d'Espanya presenta fins a sis campions del Tour Europeu i vuit guanyadors d'alguna de les competicions disputades aquest any. La normativa del Challenge Tour indica que aquell que guanyi tres tornejos la mateixa temporada passa a jugar directament el Tour Europeu. De moment, tan sols el francès Benjamin Hebert ho ha aconseguit.

La competició es jugarà a quatre voltes, però un cop finalitzades les dues primeres es classificaran tan sols els 60 primers jugadors. Aquests lluitaran pel títol les dues últimes jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.