L'ampliació del Pitch&Putt, el més destacat de l'assemblea del Club de Golf de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de recurs

Imatge de recurs

L'ampliació del Pitch and Putt i l'actualització dels estatuts de la llei de l'esport han estat els punts més destacats de la primera assemblea general de socis de la nova junta del Club de Golf de Sant Cugat. A més, també s'ha informat del protocol signat amb l'Ajuntament sobre el reg del camp amb aigües regenerades.

Diversos punts a destacar en l'assemblea general de socis del Club de Golf de Sant Cugat celebrada aquest dimarts i que ha comptat amb 171 socis. La nova junta té diversos objectius, però destaca l'ampliació del Pitch and Putt, actualment de nou forats, que es vol ampliar a 18. D'altra banda també s'ha explicat l'actualització dels estatuts de llei de l'esport. Fins ara, el president del club té un mandat de sis anys, i un cop finalitzat aquest termini podia tornar a presentar candidatura. A partir d'ara, el president del Club de Golf de Sant Cugat no podrà tornar a presentar-se a les següents eleccions, haurà de deixar un termini d'un mandat per tornar a presentar-se a la presidència. El gerent del Club de Golf de Sant Cugat, Joan Monzó, explica els punts més destacats de l'assemblea.

Joan Monzó

Es va informar del protocol signat amb l'Ajuntament del reg amb aigua regenerada, de l'ampliació del Pitch and Putt i de la reforma estatutària.


Altres punts comentats han estat la requalificació de socis, l'actualització de les quotes i s'ha posat el punt de mira en el 2014, any en què el Club de Golf celebrarà el seu centenari. A més, per aquest any, l'entitat santcugatenca té la intenció de canviar l'escut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.