Tot llest per a l'inici del Peugeot Alps de Barcelona al Club de Golf Sant Cugat


  • Comparteix:

Larrazábal parteix com un dels favorits

Larrazábal parteix com un dels favorits

El Club de Golf Sant Cugat acull el torneig Peugeot Alps de Barcelona a partir d'aquest dijous amb la participació de grans golfistes europeus i vuit representants santcugatencs. Els golfistes locals Pablo Larrazábal, Ivó Giner, Txomin Hospital o Agustín Domingo competiran contra professionals de màxim nivell com Jordi García del Moral o el suec Mikael Lundberg per emportar-se la primera competició del Peugeot Tour.

La competició reuneix un total de 138 golfistes, 69 del Peugeot Tour i 69 de l'Alps Tour. Finalment, han assolit el quadre final vuit santcugatencs, després que Carlos Vivas i Jose Maria García Chacón hagin aconseguit dues de les cinc places disponibles per als golfistes provinents de la fase prèvia. Ells dos, juntament, amb els germans Larrazábal, Txomin Hospital, Nacho Feliu, Agustín Domingo, i Ivó Giner representaran la ciutat en el torneig. Preciament, Giner creu que serà difícil pel nivell que hi haurà, però no descarta arribar a l'últim dia amb opcions de triomf.

Ivó Giner

Hi haurà molt nivell però si jugo com des de fa unes setmanes tindré ocpions. Serà difícil però vaig amb moltes ganes.



D'entre la resta de favorits hi ha Jordi García del Moral o el suec Mikael Lundberg, guanyador de dos tornejos de l'European Tour. El gerent del Club de Golf Sant Cugat, Joan Monzó, emfatitza l'alt nivell existent.

Joan Monzó

El nivell golfístic és altíssim. Tenim guanyadors del circuit europeu i hi ha un nivell alt de joc.



El golfista sntcugatenc Fernado Roca finalment no competirà. El torneig, a més, comptarà amb la presència del fill de Severiano Ballesteros, el que significa una gran història per al Club de Golf Sant Cugat, tal com explica Monzó.

Joan Monzó

El fill del 'Seve' debutarà aquí en una competició professional en el mateix camp que va fer-ho el seu pare fa 38 anys.





El torneig Pro-Am es disputa aquest dimecres. La primera jornada de la competició arrenca aquest dijous i fins dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.