La segona jornada del Peugeot Alps de Barcelona marca el tall i perfilarà els favorits


  • Comparteix:

Ballesteros, Txomin i Larrazábal durant la competició

Ballesteros, Txomin i Larrazábal durant la competició

El segon dia de competició del Peugeot Alps de Barcelona deixarà entreveure els possibles guanyadors de dissabte i també marca els 40 jugadors que passen el tall un cop finalitzi el dia. El santcugatenc Ivó Giner és el líder provisional amb vuit cops sota el par del camp, seguit de l'anglès Jack Senior que té un cop més. Per la seva banda, el golfista local Pablo Larrazábal intentarà mantenir el bon nivell de la primera jornada per arribar amb opcions a l'última.

Arriba l'equador de la competició i dos golfistes de la ciutat se situen en les posicions capdavanteres. Ivó Giner va fer una primera jornada excepcional i va completar els 18 forats del Club de Golf Sant Cugat amb un total de 62 cops. Pablo Larrazábal va fer-ne 64 i se situa en tercera posició. Aquest fet li dóna opcions de lluitar per les primeres places, cosa que assegura que intentarà, així com continuar gaudint de la competició. Són declaracions a Cugat.cat.

Pablo Larrazábal

Intentaré seguir passant-m'ho bé i si hi ha opcions de guanyar dissabte doncs s'intentarà.




Una vegada finalitzi la segona jornada tan sols els 40 millors classificats disputaran la tercera i última de la competició. La resta de representants locals lluitaran per accedir a les 40 primeres places i gaudir de la darrera jornada del campionat a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.