Els santcugatencs Ivó Giner i Pablo Larrazábal, candidats per endur-se el Peugeot Alps de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'Ivó Giner durant la segona jornada del Peugeot Alps de Barcelona

Imatge d'Ivó Giner durant la segona jornada del Peugeot Alps de Barcelona

El golfista resident a Sant Cugat Pablo Larrazábal se situa líder del Peugeot Alps de Barcelona després de finalitzar la segona jornada amb 5 cops sota par. Després de dos dies de competició, Larrazábal és líder amb 11 cops sota par. El santcugatenc, i fins ahir líder, Ivó Giner, acaba amb 1 cop sota par, i suma nou cops sota par quan falta una jornada i se situa tercer. Amb aquests resultats, tots dos golfistes tenen opcions de fer-se amb el torneig aquest dissabte. També ha passat el tall dels 40 millors classificats, el santcugatenc Nacho Feliu. No han tingut aquesta sort la resta de representants locals, Agustí Domingo, José Maria García Chacón, Àlex Larrazábal, Carlos Vivas i Txomin Hospital.

Pablo Larrazábal arribava al Peugeot Alps de Barcelona com un dels favorits per endur-se el torneig. Després de dues jornades, el golfista resident a Sant Cugat no ha trencat les expectatives, i és que se situa líder del torneig amb 11 sota par. Pel que fa a Ivó Giner, bon inici de jornada que després de situar-se líder al final de la primera jornada, ha semblat que aquest divendres continuaria aferrant-se en el lideratge, però a falta de cinc forats, un 'bogey' i un 'doble bogey' han tacat la bona jornada que estava fent el santcugatenc. Tot i això, Giner ha aconseguit un 'birdie' en el 17 que li ha permés acabar amb 69 cops, 1 sota par. Ara, el golfista continua a la part alta de la classificació, en tercera posició, amb 9 sota par.

El golfista santcugatenc Ivó Giner, creu que aquesta segona jornada, tot i el resultat, ha jugat millor que a la primera.

Ivó Giner

He jugat molt bé. Ahir vaig jugar pitjor. He aconseguit mantenir-me a dalt. És un camp traïdor i s'ha d'estar atent.




També serà a la tercera jornada el santcugatenc Nacho Feliu, que ha passat el tall amb 2 cops sota el par. En canvi, qui no ha passat el tall han estat els santcugatencs Txomin Hospital, José Maria García Chacón, Agustí Domingo, Àlex Larrazábal i Carlos Vivas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.