Javier Ballesteros: 'Debutar on ho va fer el meu pare ha estat molt especial per a mi'


  • Comparteix:

Imatge de Javier Ballesteros en el forat 8 del Golf de Sant Cugat durant el Puegeot Alps de Barcelona / Font: Peugeot Tour

Imatge de Javier Ballesteros en el forat 8 del Golf de Sant Cugat durant el Puegeot Alps de Barcelona / Font: Peugeot Tour

El golfista Javier Ballesteros, que ha finalitzat el Peugeot Alps de Barcelona disputat al Club de Golf de Sant Cugat en 14a posició, assegura que ha estat un torneig especial per a ell ja que ha debutat amb professionals tal com ho va fer el seu pare, Sevesteros, encara amateur, creu que el camp de Sant Cugat s'adapta a la seves característiques de joc. Ho ha afirmat en declaeriano Ballesteros, l'any 1974. Ballracions a Cugat.cat.

L'any 1974, el millor golfista espanyol de tots els temps, Severiano Ballesteros, debutava amb professionals en un torneig al Club de Golf de Sant Cugat. 38 anys després, la història es repeteix i és que el seu fill, Javier Ballesteros, encara amateur amb handicap 0,4, ha debutat per primera vegada en un torneig amb professionals, al Peugeot Alps de Barcelona. I la seva actuació no ha passat inadvertida. Durant la primera jornada, el jove golfista de 21 anys va firmar una targeta de cinc cops sota el par (65 cops) i se situava en la part alta de la classificació. La segona jornada no va tenir una actuació tant destacada com el dia abans, en què va finalitzar els 18 forats amb 3 cops sobre el par (73 cops). Tot i això, va aconseguir passar el tall dels 40 millors classificats i ser a la tercera i última jornada, on va fer el recorregut amb 2 cops sota par (68 cops). Al final, Ballesteros ha conlòs el Peugeot Alps de Barcelona en 14a posició.

Javier Ballesteros, es troba actualment cursant tercer de Dret i espera que d'aquí dos anys, quan finalitzi els estudis universitaris, fer-se professional per continuar les passes del seu pare. Per a Ballesteros, el seu debut en un torneig amb professionals a Sant Cugat, igual que va succeïr amb el seu pare, ha estat molt especial.

Javier Ballesteros

Molt especial. Quan vaig demanar la invitació i vaig saber que el meu pare va debutar aquí em va fer doble il·lusió. Per debutar amb professionals i on ho va fer el meu pare.




A més, aquest torneig ha suposat que també sigui el primer cop que Ballesteros jugui al Club de Golf de Sant Cugat. Un camp que, com explica el golfista, s'adapta a les seves característiques de joc.

Javier Ballesteros

És el primer cop que hi jugo. És un camp curt, d'afinar en els segons cops. El joc curt és el meu fort i el camp em va entrar molt bé per la vista i s'ha adaptat molt bé al meu joc.




Pel que fa als referents dins del món golf, a més del seu pare, Javier Ballesteros creu que Tiger Woods és el millor golfista de la història, ja que tot el que fa és espectacular i destaca el domini que ha tingut sobre els demés. Ballesteros també destaca la figura del jove nord-irlandès Rory McIlroy, de 22 anys i que ja és un dels grans dins la PGA, i del nord-americà Rickie Fowler, de 23 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.