El Club de Golf Sant Cugat acull el Torneig Benèfic de l'Associació Contra el Càncer


  • Comparteix:

Entrega de la recaptació del any 2011

Entrega de la recaptació del any 2011

El 7è Torneig Benèfic de golf a favor de l'Associació Contra el Càncer es disputa aquest dissabte al Club de Golf Sant Cugat. El campionat, que compta ja amb 135 inscrits, té l'objectiu de recaptar diners per la lluita contra la malaltia. La participació és oberta a tothom.

Continua oberta la inscripció per participar en una nova edició del torneig contra el càncer. Ara com ara, hi ha 135 inscrits per al torneig d'aquest dissabte. La presidenta de la Junta Local de l'Associació Contra el Càncer de Sant Cugat, Marta Martí, desitja que el torneig sigui un èxit de participants i de públic, sense oblidar el perquè d'aquest campionat i els seus principals objectius.

Marta Martí

El motiu principal és recaptar fons per campanyes d'investigació i prevenció i per ajudes directes als malalts.


Les donacions també es poden fer a través d'una fila zero per a totes aquelles persones que no disputin el torneig. Marta Martí, es mostra feliç amb la celebració per setena vegada d'aquest torneig a la ciutat. El lliurament de premis estarà presidit per l'alcaldessa, Mercè Conesa.

El torneig és una iniciativa de l'empresa Nacex en la lluita contra el càncer, que any rere any és un èxit a la ciutat. En l'última edició es van recaptar 6.000 euros per la pugna contra la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.