L'edició d'enguany de la Copa Iberia presentarà un village amb comerços


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de la Copa Iberia / Font: Artur Ribera

Imatge de la presentació de la Copa Iberia / Font: Artur Ribera

El Club de Golf de Sant Cugat, juntament amb les empres Bio-Oil i The Wall House, ha presentat la 67a edició de la Copa Iberia Bio-Oil de golf que enguany es disputarà el primer cap de setmana de juny. Aquest any la prova presentarà com a novetat un village que dedicarà el seu espai perquè els comerços locals potenciïn el consum.

Nova edició de la Copa Iberia, torneig més antic que organitza el Club de Golf de Sant Cugat i que arriba de la mà de Bio-Oil i The Wall House. A més, la prova serà patrocinada per la farmacèutica Cederroth. Dos dies de campionat en què la competició es dividirà per equips de quatre. El torneig es jugarà amb la modalitat de foursome i medal. Aquest village obrirà de cinc a vuit de la tarda tant dissabte com diumenge. Durant els dos dies també hi hauran inflables per als més petits i dissabte a les nou del vespre tindrà lloc el sopar del torneig que es farà al restaurant del Club de Golf de Sant Cugat. Diumenge a les vuit del vespre tindrà lloc l'entrega de premis.

La presentació del torneig ha tingut lloc aquest dimecres al Club de Golf de Sant Cugat. A l'acte també ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.