Els germans Segura, classificats per al campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Rai Segura, genet de l'Hípica Collserola

Rai Segura, genet de l'Hípica Collserola

Els genets de l'Hípica Collserola Rai i Àlex Segura disputaran l'Estatal al mes d'octubre després d'aconseguir la puntuació mínima per accedir-hi. El director del club santcugatenc, Enric Piguillem, espera classificar dos genets més i poder participar en el campionat d'Espanya en la categoria d'equips.

L'Hípica Collserola continua sumant èxits i sent un referent a nivell estatal. Els germans Rai i Àlex Segura disputaran l'Estatal després de sumar bones actuacions al concurs de doma clàssica a Saragossa. Àlex Segura, en aleví, ha sumat dos podis amb una segona i tercera posició. Rai Segura, en juvenil, ha aconseguit dos subcampionats. Amb aquests resultats, els germans Segura ja tenen plaça assegurada al campionat d'Espanya.

La resta de genets també tenen possibilitats de classificar-se per a l'Estatal. Paula Bonastre i Aniel Joaniquet estan fent una bona temporada. Bonastre, en categoria aleví AP, ha guanyat el campionat d'interclubs d'Esparreguera i Joaniquet, en aleví Reprise 1, també s'ha imposat. El director de l'Hípica Collserola, Enric Piguillem, espera classificar dos genets més i poder participar en el campionat d'Espanya en la categoria d'equips.

Enric Piguillem

Esperem classificar quatre genets per l'Estatal i disputar la categoria d'equips.




La següent prova pels genets del Collserola serà d'aquí a 15 dies al RC Polo en una prova puntuable pel campionat d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.