Bonaccini: 'Les competicions s'engegaran, però esperem solucions amb la Federació'


  • Comparteix:

Davide Bonaccini en una imatge d'arxiu

Davide Bonaccini en una imatge d'arxiu

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, creu que no hi haurà problema per engegar les competicions oficials aquesta temporada malgrat expressar la seva preocupació per la delicada situació de la Federació Catalana i el seu conflicte amb l'Ajuntament de Cerdanyola. El judici per la gestió de la Guiera, on l'ens federatiu té la seva seu, ha quedat vist per a sentència però sense una resolució, i la primera mesura que prendrà la Federació és traslladar la seu a Sant Joan Despí, a més de convocar una reunió extraordinària amb els clubs.

Sense un acte de conciliació possible entre Federació Catalana d'Handbol i Ajuntament de Cerdanyola, el judici s'ha celebrat aquest dijous al jutjat mercantil número 6 de Barcelona. El conflicte ve motivat per la voluntat de l'ens federatiu d'arribar a un acord amb el consistori cerdanyolenc per resoldre el contracte de concesió del Parc Esportiu Municipal Guiera, on té la seva seu i hi gestiona les instal·lacions.

La gestió ha estat deficitària ens els darrers anys i ha portat a la Federació a un deute acumulat d'uns quatre milions d'euros, motiu pel qual vol abandonar la concesió, amb la negativa de l'Ajuntament de Cerdanyola. El jutge ha deixat el judici vist per sentència, però sembla que la resolució no arribarà fins el setembre, tot i que les dues parts podran recòrrer la seva decisió.

Amb l'inici de temporada a tocar, el president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, pensa que la situació de la Federació Catalana d'Handbol és molt preocupant.

Davide Bonaccini

Estem molt preocupats per la situació i fa temps que intentem ajudar amb propostes, però la situació és greu. S'han de tirar endavant horaris i el quadre de competició.


Els següents passos que seguirà l'ens federatiu seran una reunió amb els clubs en una Assemblea Extraordinària que tindrà lloc dimarts de la setmana que ve i esperar quina és la resolució del jutjat respecte el seu conflicte amb l'Ajuntament de Cerdanyola pel conflicte per la Guiera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.