L'Handbol Sant Cugat no se'n refia del cuer, el CE Vendrell

Lluís Calvera en una acció del partit de la setmana passada a Gavà / Font: Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 11/oct/14 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia la visita del CE Vendrell a la quarta jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres sumen dues victòries consecutives i reben un conjunt penedesenc molt veterà que encara no ha sumat cap punt.

L'Handbol Sant Cugat ha agafat el pols a la categoria i ja s'ha situat a mitja taula a la classificació. Després de la derrota a la primera jornada a Sarrià de Ter, els santcugatencs han començat a fer rutllar un equip que té la qualitat d'homes com Marc Jordan i Lluís Calvera i que té molt a dir en aquesta categoria.

El rival és un conjunt amb molt experiència a Primera Estatal. Aquesta temporada no han començat bé i compten els partits per derrotes, tot i que el tècnic de l'Handbol Sant Cugat creu que a casa són un conjunt complicat i que duen a terme un joc lent que no beneficia el seu equip.

Joan Sancho

És un equip que té experiència a la categoria. Són molt veterans i crec que intentaran baixar el ritme de joc i tirar el partit per aquesta vessant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel matx contra el CE Vendrell Joan Sancho disposa de tota la plantilla.