L'Handbol Sant Cugat dóna el tret de sortida oficial al curs rodejat de títols

La pinya amb tots els jugadors de l'Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 17/oct/14 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat ofereix a l'afició els tres títols assolits la temporada passada durant la presentació oficial de les plantilles de l'entitat per al curs 2014/15. Els 258 jugadors que formen part dels 15 conjunts del club han tenyit de color vermell-i-negre les grades i el parquet del pav 3 de la Rambla del Celler. El president de la Federació Catalana d'Handbol, Tomàs Moral, ha lloat la tasca de l'entitat i ha instat l'Handbol Sant Cugat a seguir treballant com fins ara.


MIRA-HO A CUGAT TV

L'exitosa temporada temporada que va cloure el maig va dur tres títols, juntament amb dos ascensos aconseguits amb els campionats de Lliga Catalana del sènior A i de Segona Catalana amb el sènior B. Una fase d'ascens per recordar al pav 3 va retornar el primer equip a Primera Estatal després de 14 anys, i tot plegat s'ha reconegut aquest divendres davant l'afició durant la presentació dels equips de l'actual curs.

La cita ha tingut especial atenció per al sènior femení, que després d'algunes dificultats ha pogut mantenir la plantilla i seguirà competint a Primera Catalana. El president de l'Handbol Sant Cugat, David Bonaccini, destaca la satisfacció per poder comptar amb aquest sènior.

Davide Bonaccini

Ha estat l'aposta de l'estiu del club. No tan sols els meus esforços, sino sobretot els de la capitana i de la resta de les jugadores ha mantingut l'equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la cita també hi ha acudit el president de la Federació Catalana d'Handbol, Tomàs Moral. En un moment convuls per l'organisme, que està lluitant per mantenir la seva existència, Moral ha ressaltat el paper de l'Handbol Sant Cugat i ha celebrat poder assistir en una cita festiva com la d'aquest divendres.

Tomàs Moral

Estem arribant al final de les nostres forces, i venir en actes com aquest on es veu l'esforç de tanta gent em reconforta. És un moment de desconnexió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Com ja és tradició, la presentació ha posat punt final amb una pinya gegant formada pels més de 250 jugadors del club.