Bernat Tous marxa a Austràlia i serà una baixa sensible a l'Handbol Sant Cugat

Bernat Tous serà baixa a l'Handbol Sant Cugat perquè marxa a Austràlia

Handbol

Publicat el 22/oct/14 per Joan Garcia

L'extrem dret de l'Handbol Sant Cugat Bernat Tous deixa l'equip i marxa a Austràlia. L'entrenador del conjunt santcugatenc, Joan Sancho, parla de baixa 'sensible' i considera que era un jugador únic en la seva posició. Sancho reubicarà Uri Cortés, Gerard March i Guille Dolz, i també comptarà amb algun jugador del sènior B.

Bernat Tous complia la seva segona temporda a l'Handbol Sant Cugat després de diferents experiències a Divisió d'Honor B i Primera Estatal. Tous ha disputat els seus darrers minuts com a jugador vermell-i-negre dissabte a la pista del Sant Esteve de Sesrovires. L'extrem santcugatenc marxa a Austràlia per viure una nova experiència. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, destaca que l'absència de Tous és una baixa important per a l'equip.

Joan Sancho

No tenim un altre extrem amb aquestes condicions. Era un jugador que sempre disputava la majoria de minuts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sancho era coneixedor de la situació de Tous i de la seva marxa, i des de la pretemporada ha buscat solucions. La primera és reubicar els extrems que juguen per l'esquerra i que canviïn de banda. La segona és incorporar algun jugador del planter. Sancho espera que els jugadors que ocupin la nova posició rendeixin i segueixin amb la bona dinàmica de resultats.

Joan Sancho

El canvi de jugadors de posició i algun integrant del filial ens poden ajudar a suplir la baixa de Tous.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Handbol Sant Cugat afronta la sisena jornada de lliga rebent diumenge a dos quarts d'una al pav 3 de la Rambla del Celler el Palautoreda, ja sense Bernat Tous.