L'Handbol Sant Cugat s'enfronta al Montcada a la tercera jornada


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat femení segueix evolucionant / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení segueix evolucionant / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení es desplaça aquest diumenge a dos quarts de dotze a la pista del la Salle Montcada, en partit corresponent a la tercera jornada del grup C de Primera Catalana. Les santcugatenques s'han endut dues derrotes en els dos primers enfrontaments, mentre que les montcadenques van superar el Sant Joan Despí en el seu únic partit fins ara.

La trajectòria de l'Handbol Sant Cugat femení aquesta temporada s'ha d'entendre en clau de futur. I és que les de Jordi Martín són una plantilla en construcció, amb moltes cares noves i amb jugadores joves que encara han d'adaptar-se a la categoria. Per tot plegat, les dues derrotes en els dos primers partits són previsibles, i segons el cos tècnic serà a partir de la segona volta quan l'equip pot mostrar un millor rendiment.

En aquesta jornada és el la Salle Montcada qui rep les santcugatenques, un equip amb unes perspectives més ambicioses que les vermell-i-negres. La temporada passada ja es van enfrontar en el grup D de Primera Catalana, on les montcadenques van acabar líders de la classificació amb 10 victòries i només dues derrotes. En aquest curs el rival de l'Handbol Sant Cugat ha disputat només un partit, amb victòria per la mínima contra el Sant Joan Despí B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.