Els recents ascendits Handbol Sant Cugat i Sant Joan Despí, cara a cara


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep la visita de l'altre equip recent ascendit i revelació del grup D de la 1a Estatal, el Sant Joan Despí, aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia al pav 3 de la Rambla del Celler. Tots dos equips arriben a la 8a jornada mirant cap a la part alta de la classificació. Els santcugatencs són segons amb només una derrota i els santjoanencs són cinquens amb dues.

L'Handbol Sant Cugat es retrobarà amb un vell conegut aquest diumenge, i és que el Sant Joan Despí també va aconseguir la temporada passada l'ascens a la Primera Estatal. Si els vermell-i-negres estan fent un inici de curs sorprenent els santjoanencs no es queden molt enrere. Els de Joan Sancho van començar la lliga amb una derrota a la pista del Sarrià, i des d'aleshores han encadenat sis victòries consecutives, sumant un ple de triomfs com a locals.

Per la seva banda, el Sant Joan Despí va trigar cinc jornades a caure derrotat i ho va fer amb el Mataró, un altre dels equips forts de la categoria. En l'última jornada els del Baix Llobregat van caure per la mínima (23-24) davant l'únic equip que ho ha guanyat tot, el Sant Martí Adrianenc. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que van a més en confiança i joc i que el conjunt que els vulgui guanyar haurà de lluitar molt.

Joan Sancho

Anem agafant confiança i jugant millor. La categoria era una incògnita i qui ens vulgui guanyar haurà de lluitar molt.


L'Handbol Sant Cugat és el segon equip amb més gols a favor per darrere del Sant Martí Adrianenc i el tercer amb menys en contra, només superat per la Salle Montcada i el Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.