Davide Bonaccini no optarà a la reelecció de l'Handbol SC


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea d'aquest divendres / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge de l'assemblea d'aquest divendres / Font: Handbol Sant Cugat

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, anuncia que no optarà a la reelecció a l'assemblea d'aquest divendres. El club obrirà un període per a la presentació de candidatures l'1 de gener, i les eleccions es duran a terme de 20 de març. Durant l'assemblea l'entitat ha aprovat el tancament dels pressupostos de la passada temporada i la proposta per als d'aquest curs.

Després de quatre anys de mandat, Davide Bonaccini deixarà de ser president de l'Handbol Sant Cugat el 13 de juny de l'any que ve. Amb l'italià al capdavant del club, el primer equip ha tornat a Primera Estatal 14 temporades després, s'han consolidat les categories inferiors en les primeres divisions i s'ha apostat per la branca femenina del club. Bonaccini ha assegurat, en declaracions a Cugat.cat, que ningú encara no s'ha posicionat per prendre el seu relleu i ser candidat a la presidència.

Davde Bonaccini




L'1 de gener s'obrirà un període fins el 28 de febrer on es podran presentar les candidatures d'unes eleccions que es convocaran 20 dies més tard. Tot plegat es va explicar a l'assemblea d'aquest divendres, en què es va comprovar l'assoliment dels objectius esportius marcat pel curs passat i es van presentar les fites que es volen aconseguir aquest, amb la permanència del primer equip a Primera Estatal com a repte més destacat.

Pel que fa l'àrea econòmica, els socis van aprovar un pressupost de 99.059 euros, el que suposa un increment del 0,3% respecte la temporada passada. L'assemblea també va ratificar una lleugera pujada de les quotes per fer front a l'augment de despeses federatives arran de la regularització laboral dels càrrecs de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.