L'Handbol Sant Cugat segueix imparable i atropella el Sant Joan Despí


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat s'imposa clarament (33-26) a l'Handbol Sant Joan Despí a la vuitena jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres han imposat el seu ritme durant tot el matx i en cap moment han vist perillar la victòria final, amb rendes de fins a nou gols d'avantatge. L'Handbol Sant Cugat ja acumula set victòries consecutives i segueix segon a la classificació.

El Sant Joan Despí arribava amb bones sensacions al pav 3 de la Rambla del Celler. Els del Baix Llobregat havien perdut la setmana passada per un sol gol davant el Sant Martí Adrianenc, el líder imbatut de la categoria, però davant s'ha trobat un Handbol Sant Cugat que no afluixa i que de bon principi ha començat a marcar diferències al marcador.

Sota la direcció d'un Lluís Calvera clarivident i amb el braç afinat de Marc Jordán, els de Joan Sancho trobaven passadissos cap al gol amb facilitat mentre l'habitual bona feina darrere dels vermell-i-negres aturava els visitants. A la mitja part, els santcugatencs dominaven al marcador per sis gols, 18 a 12. A la represa, l'Handbol Sant Joan Despí ha sortit decidit a plantar cara, més intens en defensa. El matx ha desembocat en un rosari d'exclusions per les dues bandes, fins i tot amb episodis de quatre contra sis, que ha enrarit el partit.

Però l'Handbol Sant Cugat està en un moment molt dolç i les circumstàncies no l'han descentrat, més aviat al contrari. Els de Joan Sancho han anat poc a poc obrint forat al marcador a base de robar pilotes i sortir ràpid al contraatac, i sobretot a través d'aprofitar la bona feina dels seus pivots per anar sumant gols. Uns plàcids últims minuts han culminat el 33 a 26 final i han certificat la setena victòria consecutiva de l'Handbol Sant Cugat.

Joan Sancho

Veient la seva classificació i com va anar l'any passat, ens esperàvem un partit més complicat. Hem defensat bé i ells no han pogut jugar. Però el partit de tornada serà diferent.


A la propera jornada, l'Handbol Sant Cugat visita el Sant Martí Adrianenc, líder de la categoria, a la novena jornada del grup D de Primera Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.