Handbol Sant Cugat i Handbol La Llagosta s'enfronten per obtenir el primer triomf

L'Handbol Sant Cugat vol endur-se el primer triomf del curs / Font: Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 14/nov/14 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat femení té una oportunitat d'or aquest dissabte per endur-se la primera victòria de la temporada al grup C de Primera Catalana. Les santcugatenques reben a les sis de la tarda el Joventut Handbol la Llagosta, un conjunt que, com les de Jordi Martín, encara no sap el que és el triomf. Les vermell-i-negres acumulen tres derrotes, mentre que les llagostenques en tenen quatre, tot i que amb un pitjor balanç de gols encaixats.

En una competició en què les diferències entre els equips són molt grans, l'Handbol Sant Cugat té clar que hi haurà uns partits en concret en què podran treure rendiment, i el d'aquest dissabte és un d'ells. Jordi Martín ha marcat amb vermell aquesta data al calendari ja que la Llagosta és l'únic equip que, fins ara, ha registrat pitjors resultats que les santcugatenques, amb una plantilla que encara s'està conjuntant.

Les del Vallès Oriental han anotat només set gols en dos dels partits que han disputat, vuit en un altre i 12 en l'enfrontament en què millor rendiment ofensiu han mostrat. Uns números que, en comparació amb els 113 que han encaixat, atorguen un balanç de -79 en quatre partits. L'Handbol Sant Cugat ha mostrat un punt més competitiu, i si bé no ha sumat cap victòria el seu balanç en contra és de 25 gols, això sí, amb un partit menys, que correspon a la jornada de descans del cap de setmana passat.

Per tot plegat, el partit d'aquest dissabte el pavelló de Can Llobet de la Floresta es preveu clau per l'evolució de l'equip santcugatenc.