L'Handbol Sant Cugat rep el Saragossa amb l'objectiu de tornar a guanyar


  • Comparteix:

Lluís Calvera en una imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

Lluís Calvera en una imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat torna a la competició davant el Casablanca Saragossa a la Primera Estatal amb l'objectiu de recuperar el camí del triomf després de perdre la setmana passada a la pista del líder, el Sant Martí Adrianenc. Els vermell-i-negres van veure trencada la ratxa de set victòries consecutives, però van plantar cara al líder invicte. Els de Saragossa són avantpenúltims amb dos triomfs.

L'Handbol Sant Cugat afronta la 10a jornada de competició amb els objectius de seguir invicte com a local i de tornar a guanyar. El balanç dels vermell-i-negres és de set victòries i dues derrotes, precisament un bagatge oposat al Casablanca Saragossa. La derrota a la pista del líder invicte de la setmana passada, el Sant Martí Adrianenc, ha fet perdre la segona plaça als santcugatencs, que són cinquens igualats amb el quart i el tercer, la Salle Montcada i el Sarrià respectivament.

La desfeta de la setmana passada no afecta les sensacions d'un equip que considera que va plantar cara al millor equip de la categoria, com comenta el tècnic Joan Sancho. El màxim responsable del primer equip sap quines són les virtuts del rival, el Casablanca Saragossa, tot i no haver jugat mai contra ells i ser un equip de fora de Catalunya.

Joan Sancho

És un equip que corre molt al contraatac i tenen un pivot molt gran. En atac són més anàrquics i tenen bons extrems.




Oliver Bonaccini segueix sent l'única baixa amb la que compta l'Handbol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.