Plàcida victòria de l'Handbol Sant Cugat davant l'Stadium Casablanca


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat no ha tingut problemes per superar l'Stadium Casablanca | Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat no ha tingut problemes per superar l'Stadium Casablanca | Foto: Handbol Sant Cugat

El penúltim classificat de la lliga no ha estat rival per a l'Handbol Sant Cugat, que s'ha imposat (42-28) a l'Stadium Casablanca de Saragossa a la 10a jornada del grup D de Primera Estatal. Un parcial de 5 a 0 als 10 minuts de la primera part ha tombat els visitants, que ja no han tingut esma per aixecar el partit.

L'Handbol Sant Cugat ha tornat al camí de la victòria després de la desfeta de la setmana passada davant el Sant Martí Adrianenc i ho ha fet amb contundència. L'Stadium Casablanca aragonès, que no ha començat bé la temporada, ha acusat el llarg viatge i només ha pogut plantar cara als compassos inicials del matx. Quan l'atac vermell-i-negre ha començat a carburar, els visitants han vist com el partit se'ls girava ràpidament en contra.

En un partit en què els habituals referents atacants del santcugatencs, Lluís Calvera i Marc Jordán, no han tingut un bon dia, els centrals han agafat el protagonisme atacant. Als primers compassos Dani Ferrer dirigia les operacions pels vermell-i-negres i, més tard, Marc Aballí ha marcat diferències en atac amb els seus 8 gols. Al descans, el marcador del pav 3 reflectia un 20 a 11.

La diferència al marcador i el cansament han convertit la segona part en un pur tràmit i només una polèmica amb el marcador ha trencat la monotonia. L'Handbol Sant Cugat i el públic del pav 3 s'ha queixat amargament d'un presumpte error de la taula, que hauria sumat un gol dels locals al marcador de l'Stadium Casablanca. Finalment, els àrbitres han tancat l'assumpte confirmant la decisió de la taula.

Pel que fa al joc, hi ha hagut poca emoció i tranquil·litat per als vermell-i-negres fins al final del matx, que ha acabat amb un contundent 42 a 28. Amb aquest resultat, els santcugatencs es mantenen a la part alta de la classificació.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, reconeix que ha estat un partit assequible.

Joan Sancho

A la mitja part ja guanyàvem de 7 o 8. Els s'han llevat a les¡ cinc del matí, han fet el viatge i quan ja veuen que no poden baixen els braços. Però és comprensible, crec.


La setmana vinent, l'Handbol Sant Cugat torna a jugar a casa. Rep el Sant Quirze a la onzena jornada del Grup D de Primera Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.