L'Handbol Sant Cugat repeteix com a local i rep un Sant Quirze en hores baixes


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat s'enfronta contra l'Handbol Sant Quirze aquest diumenge a dos quarts d'una al pav 3 de la Rambla del Celler. Els de Joan Sancho continuen encaramats a la part alta de la classificació i reben un Sant Quirze que la passada setmana va perdre 16 a 42 davant el líder, el Sant Martí Adrianenc.

L'Handbol Sant Cugat torna a jugar com a local i té una oportunitat d'or per continuar la seva exitosa temporada i seguir l'estela de Sant Martí Adrianenc, Granollers i Sarrià de Ter, líder, segon i tercer classificats. Els de Joan Sancho reben un Handbol Sant Quirze que, amb quatre punts, és penúltim a la classificació. Un conjunt que arriba amb la moral tocada després del dur correctiu que va patir davant el líder, caient a casa per 26 gols de diferència, com comenta el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho.

Joan Sancho

Van començar molt malament i semblava que havien millorat encadenant tres setmanes sense perdre, però la jornada passada es van endur un bon correctiu.


Després de la contundent victòria davant l'Stadium Casablanca de Saragossa, els de Joan Sancho són quarts amb els mateixos punts que el Sarrià i un menys que el segon, el Granollers. Els vermell-i-negres continuen amb la baixa per lesió d'Oliver Bonaccini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.