L'Handbol Sant Cugat rep l'Handbol Terrassa amb el segon triomf com a objectiu


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat femení va sumar el primer triomf fa dues setmanes / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení va sumar el primer triomf fa dues setmanes / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení es proposa aconseguir la segona victòria de la temporada contra l'Handbol Terrassa a la setena jornada del grup D de Primera Catalana. Les santcugatenques reben les egarenques diumenge a les nou del matí al pav 3 de la Rambla del Celler. Les de Jordi Martín arriben després d'una jornada de descans i amb el record de la primera victòria a l'últim partit que van disputar, fa dos caps de setmana contra el Joventut Handbol la Llagosta.

L'Handbol Sant Cugat vol demostrar que la línia de creixement mostrada contra la Llagosta no s'ha aturat i que pot superar un altre rival en la part baixa de la classificació, l'Handbol Terrassa. El duel vallesà enfrontarà l'equip santcugatenc a un Terrassa que va sumar l'únic triomf que ostenta en el seu primer partit de competició, disputat a la jornada 2 contra l'Handbol Sant Quirze B.

A la primera jornada les egarenques descansaven, mentre que a la resta de jornades han caigut en els seus compromisos, en alguns casos amb resultats contundents. L'últim fa una setmana, en què van perdre (13-30) contra la Salle Montcada, un dels líders del grup D de Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.