Bonaccini signarà pel primer equip de l'Handbol Sant Cugat quan deixi la presidència

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, reforçarà el primer equip

Handbol

Publicat el 28/des/14 per Redacció

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, s'incorporarà al primer equip quan acabi el seu mandat. Després de consultar-ho amb l'equip tècnic i els jugadors, Bonaccini reforçarà la plantilla santcugatenca per aportar 'experiència i veterania' al grup, que espera jugar la temporada que ve a Divisió d'Honor Plata.

L'Handbol Sant Cugat es reforçarà l'any vinent amb el seu president, Davide Bonaccini. El club confia en assolir aquest any l'ascens a la Divisió d'Honor Plata i la incorporació del jugador italià servirà per reforçar la zona defensiva del conjunt vermell-i-negre per respondre als reptes de la nova categoria. Bonaccini assegura que ja fa temps que ho havien parlat i que aquesta és la millor opció per completar l'equip.

Davide Bonaccini

Fa temps que ho parlem, tant amb els jugadors com amb l'equip tècnic i al final ens hem posat d'acord.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Bonaccini assegura que podrà aportar, sobretot, els seus coneixements i que espera adaptar-se bé a l'equip, on coincidirà amb el seu fill, Oliver Bonaccini.

Davide Bonaccini

Puc aportar l'experiència de la veterania. La idea és agafar minuts i el ritme un altre cop i anar pujant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, assenyala que sumarà en defensa gràcies a la seva alçada.

Joan Sancho

Ens aportarà sobretot la seva alçada, en defensa ens donarà moltes coses. També la seva experiència i tot el què ha après dels seus fills.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Davide Bonaccini mantindrà encara el càrrec de cap de comunicació del club i de fotògraf oficial. Ha assegurat que podrà desenvolupar millor aquest càrrec perquè estarà 'encara més a prop de l'acció'.