Bonaccini reconeix la seva preocupació per la manca d'una candidatura


  • Comparteix:

Davide Bonaccini, al fons de la imatge, en una assemblea

Davide Bonaccini, al fons de la imatge, en una assemblea

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, mostra la seva preocupació per la manca d'interès de cara a presentar una candidatura que prengui el relleu del seu mandat al capdavant del club. El període per presentar les candidatures s'ha obert aquest dijous i s'allargarà fins al 28 de febrer. Bonaccini reconeix que s'ampliarà el termini si s'arriba a aquesta data i encara no s'ha presentat cap opció.

El calendari electoral de l'Handbol Sant Cugat ja ha donat el tret de sortida. L'1 de gener es va obrir oficialment el període en què aquells qui ho vulguin poden presentar la seva candidatura electoral per succeir Davide Bonaccini al capdavant de l'entitat. Un termini que es tancarà el 28 de febrer, i prop de tres setmanes més tard, el divendres 20 de març, es durien a terme les eleccions en cas d'haver més d'una candidatura.

A hores d'ara no només no s'ha presentat de forma oficial cap opció, sinó que l'actual màxim mandatari de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, no veu intenció que s'en formi cap. Un fet que preocupa Bonaccini.

Davide Bonaccini

És preocupant el fet que no hi hagi ningú, des del punt de vista que no hi ha ningú que té ganes de continuar.


El calendari establert per l'actual junta està configurat perquè la transició cap el nou grup de treball sigui més 'suau', amb la possibilitat que la nova junta pugui tastar de primera mà el funcionament intern de l'entitat. Davant l'opció que no es presenti cap candidatura abans del 28 de febrer, Bonaccini ha assegurat que prendria la mesura excepcional d'allargar el termini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.