L'Handbol Sant Cugat incorpora Quim Sabrià per a la segona volta


  • Comparteix:

Quim Sabrià en una imatge d'arxiu / Foto: Handbol Sant Cugat

Quim Sabrià en una imatge d'arxiu / Foto: Handbol Sant Cugat

Quim Sabrià és nou jugador de l'Handbol Sant Cugat. Format al planter del club, Sabrià va abandonar la disciplina vermell-i-negra a finals de la temporada 2012-2013 per marxar als Estats Units per raons personals i professionals. El club està tramitant la fitxa per poder-lo alinear davant el Sarrià de Ter aquest diumenge.

L'Handbol Sant Cugat reforça la seva primera línia amb un jugador que coneix perfectament el club i que ocuparà les posicions de central i de lateral. Sabrià, de 26 anys, va viure la temporada de l'ascens de Primera Catalana a Lliga Catalana el curs 2011/2012 i va abandonar la disciplina vermell-i-negra a finals de la temporada 2013.

Sabrià s'ha mantingut en contacte amb els seus antics companys i no ha dubtat a contactar amb el club quan va tornar.

Quim Sabrià

Mentre he estat fora he seguit entrenant-me, tot i que no en handbol i quan vaig tornar no vaig dubtar a tornar a parlar amb ells per entrenar.


Així l'equip sumarà efectius a la plantilla, que a finals de l'any passat va haver de comptar amb jugadors del segon equip per completar les convocatòries. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, admet que el jugador 'no és ben bé un fitxatge, ja que ja formava part del club' i assenyala que és una oportunitat per incorporar un jugador que ja coneix la casa.

Joan Sancho

Pot jugar de central i de lateral i és bon defensa. Sumar més jugadors, tenint en compte que en l'últim partit vam haver de convocar dos jugadors del segon equip per baixes, ens va molt bé.


La nova incorporació vermell-i-negra ja coneix la majoria dels seus companys, amb qui va coincidir en la seva etapa anterior. Des del club esperen que això li permeti adaptar-se ràpidament i començar a aportar a l'equip des del primer moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.