L'Handbol Sant Cugat s'imposa al Dominicos amb una gran segona part

Handbol

Publicat el 11/gen/15 per Albert Prat

L'Handbol Sant Cugat guanya (40-26) el Dominicos de Saragossa i es retroba amb la victòria després de tres desfetes consecutives. Els de Joan Sancho, que han jugat una mala primera part, han anotat 26 gols al segon temps per acabar imposant-se còmodament als aragonesos en el retorn de Marc Jordán a la dinàmica del primer equip.

L'Handbol Sant Cugat afrontava el primer partit del 2015 disposat a sobreposar-se al seu particular desembre negre, amb tres derrotes en tres partits, rebent el Dominicos de Saragossa, un equip que havia posat en problemes al Sant Joan Despí i al Sant Martí Adrianenc, dos conjunts de la part alta de la taula. Als primers compassos, els dos equips han trobat amb facilitat la porteria rival i, en aquest intercanvi de cops, els vermell-i-negres han arribat a marxar de quatre gols fins que, a mitjans del primer temps, els de Joan Sancho s'ha encallat en atac.

Els dos equips s'han embrancat en protestes a l'àrbitre i els visitants han tret profit de la situació per arribar a empatar el partit abans del descans i el porter santcugatenc, Eloi Gutiérrez, ha evitat fins i tot que es posessin per davant. La mitja part ha revifat els vermell-i-negres, que han sortit dels vestidors molt més concentrats. Amb una millor circulació de pilota i gràcies a una recuperada solidesa defensiva, els de Joan Sancho han anat eixamplant el marcador ràpidament i han deixat sense opcions el Dominicos, que ja no ha tingut esma per remuntar.

En una segona part molt productiva ofensivament, amb 26 gols, han destacat especialment les actuacions d'Oriol Cortés, Marc Jordán i Marc Aballí, que han trobat amb facilitat el fons de la porteria aragonesa. Els visitants han claudicat definitivament als últims 10 minuts i l'Handbol Sant Cugat s'ha endut una victòria final contundent. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, assegura que, quan l'equip ha jugat col·lectivament, ha marcat la diferència.

Joan Sancho

Hem començat molt bé els primers 10 minuts, defensant bé, però de cop tothom ha començat a fer la seva en atac. A la segona part hem jugat millor i s'ha vist en el resultat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

La setmana vinent els vermell-i-negres reben el Sarrià de Ter al primer partit de la segona volta.