El femení de l'Handbol Sant Cugat no descarta sorprendre el Sant Joan Despí


  • Comparteix:

IMatge del partit amb el BCN Sants UBAE / Font: HSC

IMatge del partit amb el BCN Sants UBAE / Font: HSC

El femení de l'Handbol Sant Cugat té un difícil compromís aquest dissabte a les quatre de la tarda a la pista del Sant Joan Despí B en l'onzena jornada de Primera Catalana. L'equip de Jordi Martín, amb una única baixa, es desplaça amb el propòsit de competir i donar la sorpresa davant un rival que en l'anada es va imposar de 12 gols.

El conjunt santcugatenc, que ha resistit la primera volta, afronta la segona jornada de la segona part del campionat animat i amb ganes de mostrar la seva evolució. El rival, el Sant Joan Despí B, és dels equips de la zona privilegiada de la classificació, que amb 11 punts ocupa la tercer plaça. Les santcugatenques són cinquenes i en sumen sis. Però malgrat la diferència entre un equip i l'altre, les de Jordi Martín tenen ganes de competir i fer-ho bé. El tècnic, però, reconeix la dificultat del matx.

Jordi Martín

L'objectiu és fer un bon partit i veure la millora respecte a la primera volta. És complicat però s'ha de jugar.


Les santcugatenques viatgen amb una única baixa, la de Janna Paracolls, però amb els efectius suficients per fer front a aquest nou compromís, que en l'anada va acabar amb victòria santjoanenca (20-32).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.