L'Handbol Sant Cugat deixa escapar un punt en un partit que tenia guanyat

Handbol

Publicat el 18/gen/15 per Alex Fàbrega

L'Handbol Sant Cugat deixa escapar un partit que tenia guanyat i al final treu un empat (28-28) davant el Sarrià de Ter en la primera jornada de la segona volta del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres han anat per davant en el marcador durant tot el matx, però un parcial de 0 a 5 ha donat avantatge als visitants a 29 segons per al final. En la penúltima jugada els santcugatencs han aconseguit igualar el partit i sumar un punt.

El Sarrià de Ter ha trencat el gel fent el primer gol del partit, però els locals han capgirat el resultat posant-se 4 a 1. Des d'aleshores els vermell-i-negres han tingut avantatges d'un i dos gols fins que en el minut 14 els visitants han aconseguit igualar de nou. L'Handbol Sant Cugat ha tornat a tenir precisió en atac i encert en defensa amb bones aturades d'Eloi, i han tornat a manar en el marcador per agafar el millor avantatge (15-10). L'exclusió en els últims minuts del primer temps de Lluís Calvera ha permès al Sarrià escurçar distàncies i marxar als vestidors amb el 15 a 12.

El segon temps ha tingut el guió del primer, amb avantatges de fins a quatre gols per als locals i amb Eloi Gutiérrez fent grans aturades, ben secundat per un Martí Nicolau precís en els penals. Amb el 27 a 23 en els últims minuts semblava que els vermell-i-negres tenien el partit guanyat i que fins i tot optaven a guanyar l'average de tres gols de l'enfrontament de la primera volta.

Però el Sarrià de Ter ha fet un parcial de 0 a 5 posant-se per davant en el marcador quan tan sols restaven 30 segons. Després del nefast final Lluís Calvera ha salvat un punt en igualar a sis segons per al final. El tècnic de l'equip, Joan Sancho, lamenta els últims minuts del seu equip.

Joan Sancho

No hem sabut jugar els últims atacs i el partit es podia haver escapat. Per sort al final hem aconseguit treure un punt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

L'Handbol Sant Cugat segueix en sisena posició però veu com els primers classificats s'allunyen.