L'Handbol Sant Cugat es complica la vida al final però guanya el Gavà

Handbol

Publicat el 1/feb/15 per Albert Prat

L'Handbol Sant Cugat s'imposa (27-25) al Gavà i torna al camí de la victòria després de dues jornades sense guanyar. Els de Joan Sancho han escombrat el Gavà de la pista a la segona part, però uns últims minuts molt espessos han permès als visitants retallar distàncies.

L'Handbol Sant Cugat necessitava la victòria davant el Gavà, cuer del grup, per tornar a reenganxar-se a la part de dalt de la taula. Els vermell-i-negres han sortit amb fluidesa en atac i durant la primera part la seva primera línia ha portat el pes golejador. Lluís Calvera als primers minuts, Marc Jordán després i Marc Aballí a l'últim tram de la primera han estat la principal font de gols santcugatencs, mentre Eloi Gutiérrez aturava amb constància sota pals. Tot i la bona feina dels de Joan Sancho, els del Baix Llobregat han resistit i han marxat al descans dos gols per sota.

A la represa, l'Handbol Sant Cugat ha fet valer la seva qualitat i ha marxat al marcador. El Gavà ha anotat de penal i en una bona acció col·lectiva als primers minuts del segon temps i no ha tornat a trobar el gol fins 8 minuts després. Mentrestant, els vermell-i-negres anotaven amb regularitat i poc a poc eixamplaven distàncies al marcador. Un Gorka Herrero molt incisiu ha agafat el relleu golejador i l'Handbol Sant Cugat ha marxat fins a 8 gols de distància.

Amb la diferència contundent al marcador i la poca entitat del rival, els santugatencs s'han relaxat i han jugat uns últims cinc minuts molt fluixos, amb constants pèrdues de pilota i errors en llençaments molt clars. Tot i això, la victòria no ha perillat en cap moment i el Gavà només ha pogut acostar-se a dos gols a l'última jugada del partit.

Amb aquesta victòria, els de Joan Sancho queden a quatre punts del grup d'equips que lluiten per la segona plaça d'ascens a Divisió d'Honor de Plata. L'entrenador vermell-i-negre assegura que el resultat final no fa justícia al joc dels seus jugadors.

Joan Sancho

Crec que el resultat no reflecteix el que ha passat, tot i que no estic content amb els últims cinc minuts. No ha estat un partit molt vistós, però ha estat ben jugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana vinent, els vermell-i-negres visiten l'Handbol Vendrell a la 19a jornada del grup D de Primera Estatal.