La 3a Jornada Multiesportiva de l'OMET estarà dedicada a l'handbol

Imatge d'arxiu

Handbol

Publicat el 6/feb/15 per Carme Reverte

La 3a Jornada Multiesportiva, prevista per aquest dissabte a partir de les nou del matí al pavelló de Valldoreix, estarà dedicada a l'handbol. La trobada, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), està adreçada a nens i nenes de 2n i 3r de primària d'onze escoles de la ciutat, inscrits en el programa d'esport en edat escolar. La jornada consistirà en una competició per grups seguint el sistema de lligueta entre les diferents escoles.

El caràcter de la jornada és lúdicoesportiu per aquesta raó no es farà distinció a la classificació i es premiarà la participació. En aquesta edició es preveu l'assistència d'una seixantena de nens i nenes de les escoles Catalunya, Joan Maragall, L’Olivera, Pi d’En Xandri, Pins del Vallès, Turó de Can Mates, Centre Obert, Col·legi Pureza de Maria, Gerbert d’Orlach, Ciutat d’Alba i Santa Isabel.

Aquest curs hi ha previstes cinc jornades corresponents a diferents esports. Després d'aquesta en quedaran dues més que estaran dedicades al futbol sala i al rugbi.