L'Handbol Sant Cugat vol trencar la mala ratxa com a visitant a Palautordera

Nacho Álvarez en una imatge d'arxiu

Handbol

Publicat el 20/feb/15 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat se cita contra un rival directe, l'Handbol Palautordera, aquest dissabte a tres quarts de set de la tarda. El partit, que correspon a la jornda 21 de Primera Estatal, ha de servir per deixar enrere un equip que està tres punts per sota a la classificació i per trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives a domicili.

Sense baixes, l'Handbol Sant Cugat visita la pista del Club Hanbdbol Palautordera en un matx entre dos rivals directes a la classificació. Els santcugatencs, que arriben amb moral després de la darrera victòria a casa, es posen a prova contra un rival complicat, sobretot a la seva pista. A l'anada, durant la millor ratxa de joc i resultats de la temporada per als santcugatencs, ja van donar problemes a l'equip de Joan Sancho, que va aconseguir la victòria per un ajustat 30 a 28.

Sancho destaca l'aspecte motivacional de la victòria de la setmana passada.

Joan Sancho

És una pista que pressiona. A nosaltres ens va anar molt bé guanyar per demostrar que estem vius. Es tracta de continuar amb aquesta dinàmica sobretot de motivació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després de cinc derrotes consecutives a fora, l'Handbol Sant Cugat intentarà trencar aquesta mala ratxa en el Pavelló Municipal de Santa Maria de Palautordera.