L'Handbol Sant Cugat busca a Sant Joan Despí un triomf necessitat a domicili


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita la pista del Sant Joan Despí, rival directe per a la sisena posició, en la 23a jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres busquen un triomf a domicili que se'ls resisteix des de la 7a jornada, disputada l'1 de novembre a la pista del Mataró.

L'Handbol Sant Cugat fa sis jornades que no guanya lluny del pav 3 de la Rambla del Celler i té una bona prova aquest diumenge a la pista del Sant Joan Despí. Els vermell-i-negres van trencar una dinàmica de cinc derrotes consecutives a domicili en empatar fa dues setmanes davant el Palautordera. Els santcugatencs tenen un avantatge de quatre punts respecte els seus perseguidors per la sisena plaça, amb el Sant Joan Despí i el Palautordera igualats. En el partit d'anada els homes de Joan Sancho ja es van imposar per 33 a 26 als del Baix Llobregat.

Més enllà de mirar enrere, l'Handbol Sant Cugat encara manté l'esperança d'aconseguir arrabassar la cinquena plaça al Sarrià que ara mateix té cinc punts més. Els quatre primers classificats ja queden lluny amb Salle Montcada, Sant Martí-Adrianenc i Granollers colíders amb 37 punts i Mataró amb 36. El tècnic vermell-i-negre, Joan Sancho, destaca que en el matx contra el Sant Joan Despí hi ha més de dos punts en joc per tractar-se un rival directe.

Joan Sancho

Com a mínim hem de mantenir el sisè lloc i si el Sarrià falla intentarem ser cinquens. Amb el Sant Joan Despí ens juguem més que dos punts.




L'Handbol Sant Cugat ha guanyat 12 partits, n'ha empatat tres i n'ha perdut set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.