L'Handbol Sant Cugat clou la fase regular a la pista del Gavà B


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada entre l'Handbol Sant Cugat i el Gavà B / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge del partit d'anada entre l'Handbol Sant Cugat i el Gavà B / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení tanca la primera fase de la temporada a la pista del segon classificat del grup C de Primera Catalana, l'Handbol Gavà B. Les santcugatenques han de donar la sorpresa si no volen acabar en penúltima posició, en un matx que dóna el tret de sortida a un quart de sis de la tarda. Tot plegat abans que les de Jordi Martín estrenin el segon tram de curs, amb la disputa de la Copa Federació.

Després d'una pretemporada complicada, amb dificultats per tancar la plantilla, l'Handbol Sant Cugat ha aconseguit arribar a l'última jornada de la primera fase amb tres victòries en 13 partits, en una línia que es preveia més ascendent però que, en qualsevol cas, ha consolidat el bloc de l'equip.

A la primera fase les vermell-i-negres van aconseguir dos dels tres triomfs fins ara i, malgrat planificar la temporada per treure el millor rendiment a la segona part de la fase prèvia, les de Martín només han pogut aconseguir un triomf en els enfrontaments de tornada. Les opcions de victòries en el darrer matx abans no es tanqui aquesta fase són escasses, i és que l'Handbol Sant Cugat visita la pista d'un sòlid Gavà B, que de la seva banda s'està jugant el lideratge en aquesta darrera jornada.

El precedent mostra la superioritat de les del Baix Llobregat, quan les gavanenques es van desfer amb solvència de les santcugatenques (14-22).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.