L'Handbol Sant Cugat B ho té tot de cara per pujar a Lliga Catalana


  • Comparteix:

Imatge del sènior B de l'Handbol Sant Cugat / Foto:Handbol Sant Cugat

Imatge del sènior B de l'Handbol Sant Cugat / Foto:Handbol Sant Cugat

El sènior B de l'Handbol Sant Cugat afronta les darreres quatre jornades de Primera Catalana amb clares opcions d'aconseguir el tercer lloc, l'última plaça que dóna l'ascens a Lliga Catalana. Els de Joan Cinta són tercers, amb cinc punts d'avantatge sobre del Parets, quart classificat, quan resten vuit punts en joc.

Els vermell-i-negres, nouvinguts a la categoria, són una de les revelacions de la temporada i, a poc a poc, han anat canviant l'objectiu inicial de la permanència per l'ascens. Amb el Canovelles i l'Esplugues B ja ascendits, la tercera plaça se la disputen l'Handbol Sant Cugat i el Parets. En principi, els de Joan Cinta són qui millor ho tenen per pujar, ja que afronten tres dels quatre partits a casa i dos d'ells contra equips que no s'hi juguen res.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat B, Joan Cinta, creu que si aquesta setmana superen el Terrassa tindran pràcticament l'ascens a la butxaca.

Joan Cinta

Creiem que si aquesta setmana guanyem ho tenim pràcticament fet. Si guanyem aquesta setmana ens quedem a un punt, i qualsevol resultat del Parets que no sigui guanyar implica que pugem.


Els vermells-i-negres reben el Terrassa aquesta jornada, tornen a jugar a casa contra l'Esplugues B, visiten la Salle Bonanova B i tanquen a casa contra el Palautordera B. Per la seva banda, el CH Parets, que està cinc punts per sota dels santcugatencs, ha de guanyar tots els partits i esperar que l'Handbol Sant Cugat punxi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.