L'Handbol Sant Cugat tanca la Primera Estatal visitant un necessitat Dominicos


  • Comparteix:

Oriol Cortés durant aquesta temporada / Foto: Handbol Sant Cugat

Oriol Cortés durant aquesta temporada / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat tanca la temporada aquest dissabte a les set de la tarda a la pista del Dominicos de Saragossa. Els santcugatencs arriben sense cap pressió davant un conjunt aragonès que es juga la permànencia a Primera Estatal en un matx que servirà de comiat de Joan Sancho al capdavant dels vermell-i-negres.

Sense res en joc per als santcugatencs, però amb la màxima exigència que implica un partit oficial de Primera Estatal. Així afronten els homes de Joan Sancho el darrer partit de la temporada contra un Dominicos que es juga la vida i que encara pot perdre la categoria. Els aragonesos han estat tota la temporada a la part baixa de la taula i en el partit d'anada van mostrar part de la seva feblesa amb una contundent derrota a Sant Cugat (40-26).

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, comenta que el seu equip afrontarà el matx amb la màxima professionalitat possible.

Joan Sancho

Hem de ser professionals. Ells es juguen la permanència i el Gavà també i que ningú pensi que guanyarem o no perquè es mantingui un o l'altre. Sortirem a guanyar el partit.


Els aragonesos necessiten guanyar i esperar que el Gavà punxi davant el Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.