L'Handbol Sant Cugat guanya l'Esplugues i es manté viu a la Copa Catalana

Una imatge del partit de lliga disputat a Esplugues | Foto: Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 27/mai/15 per Albert Prat

L'Hanbdol Sant Cugat guanya (24-25) a la pista de l'Handbol Esplugues a la segona jornada de la fase de grups de la Copa Catalana i manté les seves opcions de passar a ronda. Els de Joan Sancho imposen la seva defensa a la primera part i resisteixen a la segona per sumar la primera victòria a la competició.

L'Handbol Sant Cugat va sortir una mica fred a la pista, però ràpidament es va fer amb el domini del marcador imposant la seva defensa. Els vermell-i-negres han anat obrint escletxa al marcador fins a marxar de set gols al descans (7-14). A la represa, un parcial de 6 a 1 dels espluguencs ha tornat a apretar el marcador, però els santcugatencs han pogut mantenir les distàncies fins al final per sumar la primera victòria a la Copa Catalana.

Tot i que no és una competició del prestigi de Primera Estatal, el capità de l'Handbol Sant Cugat, Nacho Álvarez, assenyala que aquesta competició és una bona oportunitat per mantenir-se actius.

Nacho Alvarez

L'objectiu és mantenir-se actius i seguir competint, sinó el descans es fa molt llarg. Però ja que hi som, intentem arribar el més lluny possible.

Els vermell-i-negres tancaran la fase de grups aquest diumenge al pav3 de la Rambla del Celler davant el Sant Esteve Sesrovires. Una victòria permetria als de Joan Sancho passar a les eliminatòries.